Torskestek med sopp- og baconfyll

torskestek-med-sopp-og-bacon

Ingredienser (6 porsjoner)

2 stk torskefilet
500 g kantareller
100 g bacon pepper
1 ss rosmarin, frisk
0,5 dl persille, frisk
2 ss smør
bomullshyssing


Tilbehør

potetmos bønner, grønne

 

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 grader.
  • Stek soppen først i litt olje, tilsett så bacon i terninger og stek til alt har en gyllen farge.
  • Tilsett finhakkede urter og litt grovkvernet pepper.
  • Legg torskefiletene på en skjærefjøl med skinnsiden ned.
  • Fordel sopp og baconblandingen på den ene fileten.
  • Legg den andre fileten over og press lett sammen.
  • Bind sammen med en bomullshyssing som når du surrer en stek.
  • Brun smør i en romlig stekepanne og stek torsken så den får en brun farge på begge sider.
  • Legg torsken over på en bakeplate dekket med bakepapir.
  • Bak den i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.
  • Server med potetmos og grønne bønner.