Wraps med torsk

 

Ingredienser (4 porsjoner)

wraps-med-torsk

600 g torskefilet, uten skinn og bein 1 stk løk
1 ss smør
1 ts karri
1 ss hvetemel
2,5 dl melk
0,25 stk purre
1 dl erter, fryst
200 g blomkål
75 g ost, revet
1 pk tortillawrap

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 250 grader C.
  • Dryss litt salt på torskefileten.
  • Smelt smøret og tilsett finhakket løk og karri. Surr dette til løken er myk.
  • Tilsett hvetemel og bland godt.
  • Spe med melken, litt om gangen og rør godt mellom hver gang.

 

  • La sausen koke i 5 minutter. Sett den til side.
  • Kok opp erter, purre og blomkål i tynne skiver i litt vann.
  • Hell av kokevannet og bland grønnsakene inn i sausen.
  • Skjær torsken i terninger og vend dem inn i sausen. Smak til med salt.
  • Fordel mesteparten av blandingen på tortillalwraps og rull sammen. Legg wrapsene i en ildfast form og legg resten av fyllet over sammen med osten.
  • Gratiner wrapsene i stekeovn på 250 grader i 10 minutter.

 

Tips

  • Dersom du lager fyllet på forhånd og avkjøler det må du beregne noe lengre tid i steke- ovnen. Bruk 225 grader og beregn ca. 15 minutter.
  • Server gjerne en salat ved siden av.
  • Grønnsakene i fyllet kan du variere. Og husk at dette er en fin måte å bruke rester fra torskemiddagen på.

symboler-3