Ovnsbakt torsk med pesto

ovnsbakt-torsk-med-pesto

Ingredienser (4 porsjoner)

800 g torskefilet,
uten skinn og bein
1 stk løk
1 fedd hvitløk
200 g brokkoli
2 stk paprika, rød
2 ss olivenolje
3 dl grønnsaksbuljong 0,5 stk sitron
4 ts pesto
salt og pepper


Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 grader.
  • Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.
  • Skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Skjær brokkoli i små buketter og paprika i biter.
  • Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form, drypp over olivenolje og hell i buljong.
  • Dryss over litt salt og pepper.
  • Legg torskestykkene over grønnsakene, press over litt sitron, og smør på pesto.
  • Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i stekeovnen til fisken er ferdig, ca. 20 minutter.
  • Sett formen på bordet og maten er servert.